Just Nu! Upp till 20% Rabatt på alla Billacksprodukter!

Köp och Leveransvillkor

Leverans

Vi levererar med DHL till närmsta ombud. Beställningar behandlas så fort som möjligt. Vi skickar alltid beställda varor snabbt, så du har oftast din leverans redan 1-2 dagar efter lagd beställning, så länge de finns i lager. Skickas till närmsta utlämningsställe. Observera att vi ej tar ansvar för eventuella förseningar från leveransbolagen.

Betalningsalternativ

Klarna Checkout.

Retur

Vi följer distans- och hemförsäljningslagen. Det innebär att Ni har rätt att ångra Ert köp inom 14 dagar från det att Ni erhållit varan. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Ni bekostar själva returen av varorna som ska vara i oskadat och oanvänt skick. Ni står för transportrisken. När vi har mottagit den returnerade varan och konstaterat att den inte är skadad återbetalar vi inom 10 dagar motsvarande belopp till Er med samma metod som betalningen genomfördes vid köpet.

OBSERVERA att redan bruten färg ej kan returneras eftersom den är unik till kunden!

Reklamation och klagomål

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

Utförande

Vi tar inte ansvar för utförandet av våra produkter. Kontakta oss innan användning för frågor. Vi tar heller inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Färgkod

En färgkod finns ofta i flera alternativ. Vi blandar alltid huvudreceptet om inget annat anges. Observera att kulörskillnad även kan uppstå mellan olika fabrikat. Vi ersätter inga omlackeringar pga fel angiven färgkod/alternativ eller misslyckat utförande.

Epostutskick

Genom att godkänna Köp och Leveransvillkor vid köp så godkänner köparen att ta del av vårat epostutskick. Utskicket sker max 3 gånger/vecka och kan avslutas enkelt när som helst via utskicket.